Pärlsocker
Produceras av rent socker som agglomereras. Agglomerationsprocessen förändrar pulvrets egenskaper så att strösocker kan skapas i många olika storleksuppdelningar.
Pärlsocker finns i många granuleringar och används både som dekoration och i konfektyrprodukter, där exempelvis infärgade smakvarianter ger en vacker visuell effekt och fräsch smak.
Detta pärlsocker har inte skarpa kanter och ger därför en behaglig känsla i munnen jämfört med pärlsocker i större granuleringar. Pärlsocker används också inbakat i bakverk, då det inte smälter under bakning och inte heller färgas brunt.
Kan levereras både som konventionell och ekologisk.
Vi står redo med hjälp och rådgivning
Har du frågor om produkten, eller är du nyfiken på om vi kan hjälpa dig vidare? Ring oss på telefonnumret nedan eller skicka ett e-postmeddelande till vår säljavdelning via formuläret nedan.
+46 771 508 000
Liknande produkter
Trygghet från början till slut
Vi strävar efter att ge dig som kund en god upplevelse från den första kontakten och till köpet av ingredienser. Våra ingredienser levereras alltid enligt en strukturerad process i åtta steg.
Inspiration till er vardag och utveckling
Vi delar löpande kunskap såsom trender, analyser och goda råd. Alltid med ambitionen att bidra med något som kan vara av intresse och värdefullt för dig.
Läs de tre senaste inläggen.
Samarbete med många olika branscher
I vart och ett av våra samarbeten strävar vi alltid efter att förstå utmaningarna och se möjligheterna utifrån kundens perspektiv. Vi vet att ingen kund är den andra lik.
Vi har kunder i många olika branscher, och de spänner från nystartade verksamheter till starka SMV-företag och internationella bolag med kontor på flera platser i Skandinavien.
Vi står redo med hjälp och rådgivning
Oavsett bransch kan vi ta hand om era behov och utveckla färdiga lösningar i ett tätt samarbete.
Ring till vår säljavdelning eller fyll i formuläret, så kontaktar vi dig.