Mjölkpulver

Dyk ner i vårt breda sortiment av mjölkpulver, från det klassiska skummjölkspulvret till de mer koncentrerade smakerna. För varje variant beror fetthalt, funktionalitet och proteinhalt på bearbetning och extraktion. Med en mängd olika varianter i sortimentet finns det många möjligheter att hitta en variant som passar er slutprodukt.

 

Vi står redo med hjälp och rådgivning

Har du frågor om produkten, eller är du nyfiken på om vi kan hjälpa dig vidare? Ring oss på telefonnumret nedan eller skicka ett e-postmeddelande till vår säljavdelning via formuläret nedan.

 +46 771 508 000

Mjölkpulver: Trygghet från början till slut

Vi strävar efter att ge dig som kund en god upplevelse från den första kontakten och till köpet av mjölkpulver. För oss är det viktigt att ni redan nu får insikt i köpprocessen, så ni vet vad ni ger er in i, och därför har vi visualiserat köpprocessen för er.

Mjölkpulver bevarar mjölkens naturliga egenskaper

Mjölkpulver eller torrmjölk är uppfriskande mjölk i praktisk pulverform.

Mjölk är omtyckt för sitt höga innehåll av protein, naturligt fett och unika näringsinnehåll. De flesta av dessa goda egenskaper bevaras när mjölken kondenseras till mjölkpulver.

Mjölkpulvrets fördelar är många. Till skillnad från vanlig mjölk kräver torrmjölk ingen kylning, skär sig inte och har lång hållbarhet. Den tillför struktur, fasthet och konsistens till slutprodukten och kan fungera som fyllmedel. Dessutom är torrmjölk lättare att transportera, vilket underlättar logistiken och gynnar miljön.

Från det klassiska skummjölkspulvret till de mer koncentrerade varianterna. Fettinnehåll, funktionalitet och proteininnehåll är beroende på förarbetning och utvinning. Det är enkelt att arbeta med och kräver ingen kylning.

Mjölkpulver finns i många varianter och det finns en sort med rätt fettprocent, rätt egenskaper och rätt smak till varje enskild slutprodukt.

Från läkemedel till matlagning: Mjölkpulver används på många ställen

Mjölkpulver är en viktig ingrediens i många vardagsprodukter.

Energibarer, kaffekapslar, choklad och tabletter innehåller alla en variant av mjölkpulver och drar nytta av mjölkpulvrets goda, avrundade mjölksmak och vackra färg.

I grillkorvar, pålägg och andra köttprodukter är kaseinat populärt tack vare dess förmåga att binda fett och vatten.

Valet av mjölkpulver beror på användningen och vilka egenskaper som önskas i livsmedlet.

Vi står redo med hjälp och råd

Ring vår försäljningsavdelning eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

 

Martin Jakobsen

Försäljnings- och marknadsföringsdirektör

Tel. +45 3164 1273