Nyheter

 

Vi har öppet som vanligt

Skrivet den 02.07.2021

Under sommaren håller vi öppet som vanligt. Detta gäller även varuinlämning och -utlämning.

Samarbete med talanger

Skrivet den 24.06.2021

Under de senaste tolv veckorna har Procudan arbetat nära tillsammans med talanger från Lead the Talents High Potentials-...

1901-2021: Vi fyller 120 år

Skrivet den 01.05.2021

Idag är det 120 år sedan Procudan grundades under namnet De Danske Mejeriers Fællesindkøb. Mycket har förändrats sedan 1...

Har du koll på förpackningslösningarna?

Skrivet den 22.04.2021

Vi erbjuder en GRATIS översyn av dina förpackningslösningar, där vi tittar på hur lösningarna görs bättre med kvalificer...

Vi öppnar en ny blandningsanläggning

Skrivet den 08.04.2021

Den 8 april öppnar Procudan en ny blandningsanläggning för livsmedelsingredienser. Procudan Blends är en investering i a...

Återigen en grön arbetsmiljö smiley

Skrivet den 27.01.2021

Den danska arbetsmiljöverket har varit förbi Procudan för att se och granska villkoren för de anställda. Det lagstadgade...

Supply Chain Direktörens nyårslöften

Skrivet den 12.01.2021

I en intervju med det med Dansk Indkøbs- og Logistik Forum formulerar Procudans Supply Chain Direktör Lene Andreasen sin...

Innovationspartnerskap för hälsosammare livsmedel

Skrivet den 02.10.2020

Vi tror att värdet utvecklas tillsammans, varför vi deltar aktivt i det danska Livsmedelsverkets innovationspartnerskap ...

ProCera® WaxLab främjar produktutveckling

Skrivet den 26.03.2020

Med ProCera® WaxLab nytänker Procudan produktutveckling inom ostvax, och målet är att skapa en optimal och innovativ vax...

Nytt kontor i Malmö

Skrivet den 16.12.2019

Från 1 januari 2020 flyttar Procudans kontor från Kristianstad till Malmö.

InnovateFood 2019

Skrivet den 30.10.2019

Den 15 november 2019 hålls tävlingen InnovateFood 2019 i samarbete med Köpenhamns Universitet och Danish Food Cluster. M...

Stöd med träd

Skrivet den 05.09.2019

Procudan stöder skapandet av framtida skogar. Skogar är enligt FN:s klimapanel det mest effektiva sättet att extrahera k...

Livsmedelsdagarna 2019

Skrivet den 28.08.2019

Återigen i år deltar Procudan i Livsmedelsdagarna i Tylösand, Sverige 11-13 september 2019. Under temat "För världens bä...

ProCera® på Pack Expo

Skrivet den 23.08.2019

Den 23-25 september 2019 kommer Procudans ProCera® ostvaxteam att deltaga i Pack Expo Las Vegas 2019 - den största mässa...

Fyllningar fångar konsumenten

Skrivet den 17.06.2019

Ny smak eller textur. Fyllningar banar vägen för nya möjligheter och koncept. Konsumenterna behöver innovation och slutp...

Delta i Procudan Masters

Skrivet den 08.05.2019

Procudan Masters Food Livsmedelsgolf 2019 kommer att hållas den 11 september i samband med Livsmedelsdagarna 2019 i Halm...

Växtbaserade ingredienser

Skrivet den 05.12.2018

Konsumenternas matvanor och beteende förändras. Flera av vår nuvarande matkulturs basvaror utmanas och alternativ till d...

Ses vi i morgon på Scanpack 2018?

Skrivet den 22.10.2018

I morgon slås portarna upp till Scanpack 2018 i Göteborg. Kom förbi område F, monter 01:40 Vi står redo och ser fram ...

Träffa oss på Scanpack 2018 i Göteborg

Skrivet den 18.09.2018

Vi är med på Nordeuropas största förpackningsmässa i Göteborg den 23-26 oktober. Ringa in dagarna i kalendern och sök...

Hampa till Skandinavien

Skrivet den 06.09.2018

Hampa tar sig in på livsmedelsmarknaden. Vi ser fram emot att utveckla värdet av hampfrö tillsammans med skandinaviska l...

Sida 1 av 4