Ett nytt samarbete mellan Procudan och dsm-firmenich säkerställer leveranser av smaktillsatser till den nordiska marknad...
Bente arbetar på kvalitetsavdelningen på Procudan och visar hur små steg i rätt riktning kan göra stor skillnad.
Revisionerna av FSSC 22000 och ISO 14001 har båda slutförts med noll avvikelser. För båda standarderna är detta den andr...
Julen är snart här, och även om många av våra medarbetare är lediga är vi fortfarande redo att hjälpa kunder och affärsp...
Med Lone Skov som mentor kombinerar vi socialt ansvar med kompetensutveckling. Målet är att hjälpa arbetslösa tillbaka i...
Smaknätverket från Food & Bio Cluster Denmark besökte Procudan igår. Kundchef Carsten L. Christensen och nätverkets mode...
Under de kommande fyra dagarna är vi redo att prata om förpackningslösningar på Skandinaviens största förpackningsmässa,...
När Scanpack drar igång nästa vecka kommer Procudan att vara på plats med ett starkt team av förpackningsexperter i mont...
Dagen har kommit. Våra experter är redo att välkomna er till årets FoodTech Expo 2024 i Herning, Danmark.
Eurostars har publicerat en artikel om en av organisationens framgångshistorier från det senaste året, Procudans naturli...
Kom och bli uppdaterad om den senaste kunskapen om kulturer och ostvaxer av europeiska specialister
Procudan deltar i årets FoodTech som hålls 1-3 oktober i Herning. I år finns vi på plats i monter M9722 i hall M alla tr...
Redan nu går det att anmäla sig till årets upplaga av Scanpack som går av stapeln i Göteborg i oktober. Procudan ställer...
Martin Jørgensen började på Procudan som praktikant inom maskinteknik med särskilt fokus på CIP-rengöring. Sedan februar...
Dagen har kommit och vi är mer än redo att välkomna dig till International Cheese and Dairy Expo 2024.
De flesta av Procudans medarbetare genomgick under våren en professionell hälsokontroll. Därefter följde ett erbjudande ...
Det började lite av en slump 1984. Men sedan dess har relationen mellan Charlotte Marzec och hennes arbetsplats Procudan...
Procudan deltar för första gången i International Cheese and Dairy Expo 2024. Det naturliga ostvaxet ProCera® Natural ...
Kundchef Bent Vogensen höll en presentation om ProCera® Natural vid mejeriindustrins årliga möte.
För Rikke Holm Jeppesen är det ett nöje att hjälpa våra kunder. Det är därför hon har hittat rätt som säljkoordinator i ...
Lone Skov har precis börjat som ESG-koordinator. Hon var tidigare kvalitetschef på Procudan och återvänder nu på en nyin...
Procudan är ett företag i snabb utveckling. Detta har även uppmärksammats i Kolding kommun.
Martin Nord är ny på Procudan, men han är en mycket erfaren account manager som inte minst de svenska förpackningskunder...
Under jul- och nyårshelgerna saktar vi ner lite, men våra team inom Supply Service, Lager och Kvalitet är öppna som vanl...
Procudan har förlängt sitt samarbete med KIF Kolding. Det firades med en tillställning för medarbetarna och två säkra po...
Procudan Blends ger er möjlighet att förenkla tillverkningsprocesser och minimera fel.
Starka partners bidrog till utvecklingen av ProCera® Natural. Danska Teknologiska Institutet skriver om hur deras anstäl...
Nyheten om vårt nya, naturliga ostvax delades med en stor skara från mejeriindustrin.
Det ostvax som vi har i dag är baserat på fossila råvaror. En nyutvecklad produkt gör det möjligt att låta osten mogna o...
Produktchefen Maja Duelund presenterade i torsdags den utvecklingsresa som hon och resten av Procudan har färdats på und...