Nyheter

 

Vi stärker produktionen

Skrivet den 06.10.2021

Vi välkomnar Maria Bindner Olesen och Thomas Maarupgaard Nielsen, som i framtiden kommer att ingå i vårt erfarna produkt...

Osttransport också 2021

Skrivet den 29.09.2021

Återigen i år ansvarar Procudan för insamling av ostar till International Food Contest 2021, som kommer att hållas i Her...

Kunskapsdelning i vardagen

Skrivet den 15.09.2021

Vi välkomnar 3 studenter som kommer att göra praktik på Procudan inom en snar framtid.

Har du koll på förpackningslösningarna?

Skrivet den 23.08.2021

Vi erbjuder en GRATIS översyn av dina förpackningslösningar, där vi tittar på hur lösningarna görs bättre med kvalificer...

Vi stöder handboll

Skrivet den 04.08.2021

Vårt mångåriga samarbete med handbollsklubben KIF Kolding i Danmark fortsätter för den kommande säsongen 2021/22. Samtid...

Vi har öppet som vanligt

Skrivet den 02.07.2021

Under sommaren håller vi öppet som vanligt. Detta gäller även varuinlämning och -utlämning.

Samarbete med talanger

Skrivet den 24.06.2021

Under de senaste tolv veckorna har Procudan arbetat nära tillsammans med talanger från Lead the Talents High Potentials-...

1901-2021: Vi fyller 120 år

Skrivet den 01.05.2021

Idag är det 120 år sedan Procudan grundades under namnet De Danske Mejeriers Fællesindkøb. Mycket har förändrats sedan 1...

Vi öppnar en ny blandningsanläggning

Skrivet den 08.04.2021

Den 8 april öppnar Procudan en ny blandningsanläggning för livsmedelsingredienser. Procudan Blends är en investering i a...

Återigen en grön arbetsmiljö smiley

Skrivet den 27.01.2021

Den danska arbetsmiljöverket har varit förbi Procudan för att se och granska villkoren för de anställda. Det lagstadgade...

Nytt kontor i Malmö

Skrivet den 16.12.2019

Från 1 januari 2020 flyttar Procudans kontor från Kristianstad till Malmö.

Supply Chain Direktörens nyårslöften

Skrivet den 12.01.2021

I en intervju med det med Dansk Indkøbs- og Logistik Forum formulerar Procudans Supply Chain Direktör Lene Andreasen sin...

Innovationspartnerskap för hälsosammare livsmedel

Skrivet den 02.10.2020

Vi tror att värdet utvecklas tillsammans, varför vi deltar aktivt i det danska Livsmedelsverkets innovationspartnerskap ...

ProCera® WaxLab främjar produktutveckling

Skrivet den 26.03.2020

Med ProCera® WaxLab nytänker Procudan produktutveckling inom ostvax, och målet är att skapa en optimal och innovativ vax...

InnovateFood 2019

Skrivet den 30.10.2019

Den 15 november 2019 hålls tävlingen InnovateFood 2019 i samarbete med Köpenhamns Universitet och Danish Food Cluster. M...

Stöd med träd

Skrivet den 05.09.2019

Procudan stöder skapandet av framtida skogar. Skogar är enligt FN:s klimapanel det mest effektiva sättet att extrahera k...

Livsmedelsdagarna 2019

Skrivet den 28.08.2019

Återigen i år deltar Procudan i Livsmedelsdagarna i Tylösand, Sverige 11-13 september 2019. Under temat "För världens bä...

ProCera® på Pack Expo

Skrivet den 23.08.2019

Den 23-25 september 2019 kommer Procudans ProCera® ostvaxteam att deltaga i Pack Expo Las Vegas 2019 - den största mässa...

Fyllningar fångar konsumenten

Skrivet den 17.06.2019

Ny smak eller textur. Fyllningar banar vägen för nya möjligheter och koncept. Konsumenterna behöver innovation och slutp...

Delta i Procudan Masters

Skrivet den 08.05.2019

Procudan Masters Food Livsmedelsgolf 2019 kommer att hållas den 11 september i samband med Livsmedelsdagarna 2019 i Halm...

Sida 1 av 4