Couplet Sugars

Couplet Sugars bidrar med specialiserad kunskap inom fondantpulver, pärlsocker och andra sockeringredienser. I samarbete med Procudan utvecklas lösningar för bageri-, konfektyr- och glassapplikationer.

170 års kompetent rådgivning

Couplet Sugars är ett internationellt företag med 170 års erfarenhet av sockeringredienser som t.ex. fondant, pärlsocker och annat dekorativt socker. Kompetent specialistkunskap säkerställer rådgivning i både glass- och konfektyrapplikationer samt i kak- och brödapplikationer, och det finns ett kontinuerligt fokus på sortimentförnyelser. 

I Couplet Sugars applikationscenter kan produkter testas under verkliga förhållanden tillsammans med kunder. Detta tillvägagångssätt uppmuntrar utveckling av nya produkter och optimering av befintliga när det gäller smak, konsistens och utseende.

 

Hög kvalitet via FSSC -certifiering

En FSSC -certifiering garanterar säkerhet kring både produktion och produkter baserade på en stabil leveranskedja och starka råvaruleverantörer. Hållbarhet och transparens i produktionen säkerställs genom en RSPO -certifiering.

 

Procudan är den perfekta partnern

Nancy Van Velthoven, International Sales Manager på Couplet Sugar, uttrycker det så här:

- Vi har samarbetat med Procudan i många år. Expertisen i våra två företag stärker oss och gör det möjligt för oss att erbjuda lösningar och lösa problem på marknaden. Vi delar samma idéer och värderingar. Allt detta gör Procudan till den perfekta partnern för oss!

  Nancy Van Velthoven
  International Sales Manager
  Couplet Sugars

Liknande innehåll