Möt ProCera® ostvax på ledande mässor
.jpg&&AlternativeImage=/Images/missing_image.jpg)
Två viktiga mässor under 2025
I april och juni 2025 samlas ledande aktörer inom ost- och mejeribranschen för två av årets viktigaste evenemang:
- CheeseCon – som äger rum 15-17 april 2025 på Alliant Energy Center, 1919 Alliant Energy Center Way, Madison, Wisconsin, USA.
- International Cheese and Dairy Awards EXPO – äger rum den 25-26 juni 2025 på Staffordshire County Showground, Weston Road, Stafford, ST18 0BD, England.
Upptäck både traditionella och 100 % naturliga ostvaxer
På mässorna presenterar vi ProCera® ostvax - både de traditionella lösningarna och ProCera® Natural, som är ett 100 % naturligt ostvax.
Alla varianter är skapade för att skydda och presentera ostarna och förlänga deras hållbarhet.
Hitta oss i våra montrar
På CheeseCon hittar ni oss i monter 425:
På International Cheese and Dairy Awards EXPO kommer vi att finnas i monter 1047:
Försäljningschefen hos ProCera®, Carsten L. Christensen, kommer att vara närvarande på båda mässorna och delar gärna med sig av sin kunskap om hur ProCera® kan skapa värde för er.
Försäljningschef ProCera® Carsten L. Christensen
E-post clc@procudan.com och telefon +45 3164 1262
Läs mer före mässorna
Om ni vill lära er mer om ostvax före mässorna, börja med att utforska vårt kunskapsinlägg:
Vi ser fram emot att träffa er
Kom och upplev hur ProCera® ostvax kan stödja både kvalitet och estetik i hela processen från produktion till presentation.