Seminar på FoodTech 2024

Kom och bli uppdaterad om den senaste kunskapen om kulturer och ostvaxer av europeiska specialister

Tisdagen den 1 oktober bjuder vi in er till seminariet ”Framtidens mejeri med naturliga lösningar” på årets FoodTech 2024 i Herning, Danmark.

Investera 1,5 timme och lämna mässans första dag med ny kunskap.

 
ProCera® Natural och kulturer på agendan

Kom till vårt seminarium där vi har tre heta ämnen på gång:

  1. Vår egen produktchef för ostvax, Maja Duelund, kommer att prata om det 100 % naturliga ostvaxet ProCera® Natural och hur de nya databaserade analysmetoderna kan hjälpa er när ni ska välja ostvax.
  2. Vår partner Lallemand berättar om skyddande kulturer och fördelarna med LALCULT® Protect för livsmedelsproducenter och konsumenter.
  3. Vår partner IGEA Culture kommer att prata om användningen av mognadskulturer för att påskynda mognadsprocessen i ost.

Registrering för seminariet krävs.

Läs mer och anmäl dig via knappen ovan.

Liknande innehåll