Möt våra experter på FoodTech 2024

Procudan deltar i årets FoodTech som hålls 1-3 oktober i Herning. I år finns vi på plats i monter M9722 i hall M alla tre dagarna.

FoodTech är en mötesplats för livsmedelsindustrin och i år finns vi på plats i monter M9722 i Herning alla tre dagarna 1-3 oktober 2024.

Här kan ni träffa våra experter inom ingredienser, förpackningar, blandning och ompackning samt ProCera® ostvax.

Kom förbi vår monter och låt oss prata om era behov. Om ni redan nu vet att ni vill prata med en specifik person går det bra att boka ett kort möte via vår hemsida.

 

Hur får jag fri entré

Som utställare kan vi bjuda in gäster gratis till mässan.

Allt ni behöver göra är att ange koden FT24-31511FoodTechs webbplats för att få gratis tillgång.

 

Seminarium på mässans första dag

Nytt för i år är att vi bjuder in till 1½ timmes kunskapsutbyte.

Vår egen ostvaxspecialist Maja Duelund kommer att hålla en presentation om det senaste inom ostvaxutvecklingen och vi har också bjudit in utvalda partner till Procudan, Lallemand och IGEA Cultures, för att gå på djupet med ett aktuellt ämne om skyddskulturer respektive mognadskulturer.

Seminariet äger rum i rum M21 tisdag den 1 oktober kl. 15.00-16.30.

Anmälan till seminariet är obligatorisk och och du kan registrera dig nu.

 

Sponsor i kategorin ”Den bästa kittlagrade osten”

International Food Contest är som vanligt en del av FoodTech och i år sponsrar vi kategorin ”Den bedste kitmodnede ost”.

Tävlingen öppnar officiellt tisdagen den 1 oktober 2024 kl. 11.00-12.00 i Hall M.

Vi ser fram emot att få smaka på de mejeriprodukter som visas upp och att få vara en del av helhetsupplevelsen tillsammans med er.

Vi ser fram emot tre fantastiska dagar på FoodTech 2024 i Herning.

Liknande innehåll