Träffa våra experter på FoodTech 2024

1 - 3 oktober 2024 i Herning, Danmark

FoodTech är en mötesplats för livsmedelsindustrin och vi är redo att välkomna er i monter M9722.

Kom förbi vår monter på en kopp kaffe och en dialog om era behov.

Från vår egen produktion och utvalda partner levererar vi lösningar inom:

Möt Bent, Carsten och Jens

Våra experter är redo att välkomna er.

Vi finns på plats i montern under hela öppettiden, men om du vill vara säker på att få prata med en specifik medarbetare kan du boka ett 15-minutersmöte.

Använd funktionen "Boka möte" under respektive medarbetare.

Bent K.
Vogensen

Ingredienser
Procudan Blends
ProCera® ostvax
 

bkv@procudan.com
+45 3164 1261

Boka ett möte

Carsten L.
Christensen

ProCera® ostvax
Ingredienser
Procudan Blends
 

clc@procudan.com
+45 3164 1262

Boka ett möte

Jens D.
Kønigsfeldt

Förpackningar
Procudan Blends

 

jdk@procudan.com
+45 3164 1265

Boka ett möte

Delta i vårt seminarium på FoodTech 2024

Under rubriken ”Framtidens mejeri med naturliga lösningar” har ni möjlighet att bli uppdaterade om den senaste kunskapen om kulturer och ostvaxer av europeiska specialister.

Tisdagen den 1 oktober 2024, kl. 15.00-16.30 i rum M21


Anmäl er och låt er inspireras av de tre ämnena:

  1. Naturligt ostvax ger fossilfritt alternativ och nya databaserade analysmetoder
    På danska av Maja Duelund, produktchef ProCera® ostvax, Procudan
     
  2. Hur kulturer kan förlänga en produkts hållbarhetstid och fördröja utvecklingen av oönskade mikroorganismer
    På engelska av Joachim Safferling, Technical Sales Manager Dairy, Lallemand
  3. Användning av mjölksyrabakterier och mogningskulturer för mognadslagring för organoleptisk karakterisering och påskyndande av ostmognad
    På engelska av Enrico Biraschi, kommersiell direktör, IGEA Cultures

Föranmälan är nödvändig.

Få gratis entré till FoodTech 2024

Du kan delta gratis på FoodTech 2024 genom att registrera dig via oss.

Använd koden FT24-31511 och följ de fem stegen för att få en entrébiljett, som du måste ta med dig i telefonen vid ingången till mässan.

Monter M9722 ligger i hall M

Kategorin "den bästa kit-lagrade osten"

Även i år kommer International Food Contest att hållas som en del av FoodTech 2024 i Hall M. Tävlingen startar officiellt tisdagen den 1 oktober 2024 kl. 11-12.

Vi ser fram emot att få se och smaka på de mejeriprodukter som visas upp och att få hälsa på de många deltagarna.

I år sponsrar vi kategorin "den bästa kit-lagrade osten".

Vi förnyar ständigt sortimentet

År 2021 öppnade vi en ny anläggning för blandning av livsmedelsingredienser, som gör att vi kan skapa blandningar och ompaketeringar som passar exakt i våra kunders produktionslinjer.

 

År 2023 lanserade vi ett 100 % naturligt ostvax som ett alternativ till traditionellt ostvax baserat på petrokemiska råvaror.

Vi ser fram emot att träffa er i monter M9722

Vi står redo med hjälp och rådgivning

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig.

Avsluta prenumerationen när som helst längst ner i e-postmeddelanden eller genom att skicka ett e-postmeddelande till pro@procudan.com