Kakaopulver
Finns med 10/12% och 20/22% kakaosmör.
Smak och färg skiljer sig åt beroende på kakaopulversort.
Alkaliserat kakaopulver har tillsatts surhetsreglerande medel. Blötläggningsprocessen dämpar surhetsgraden, vilket resulterar i ett mörkt kakaopulver och ökar smaken av kakao. Kakaopulvret blir mindre bittert och får en starkare chokladsmak. Alkaliseringsnivån kan varieras och har betydelse för färgen, som spänner från ljusbrun, brun, mörkbrun och röd till mörkröd.

Vi står redo med hjälp och rådgivning
Har du frågor om produkten, eller är du nyfiken på om vi kan hjälpa dig vidare? Ring oss på telefonnumret nedan eller skicka ett e-postmeddelande till vår säljavdelning via formuläret nedan.
+46 771 508 000
.jpg&AlternativeImage=/Images/missing_image.jpg)
Från början till slut: Så köper ni kakao
För att säkerställa att ni får rätt produkt följer vi en tydlig och strukturerad process. Vi ser till att alla viktiga detaljer är på plats redan från början.
Vi utgår från era behov och går igenom specifikationer steg för steg, bedömer eventuella prover och tar fram en offert för att säkerställa rätt leveransvillkor - allt för att hitta den optimala lösningen för er.
Vi står redo med hjälp och rådgivning
Ring till vår säljavdelning eller fyll i formuläret, så kontaktar vi dig.
