ProCera® Natural är en fallstudie för Eurostars

Eurostars har publicerat en artikel om en av organisationens framgångshistorier från det senaste året, Procudans naturliga ostvax ProCera® Natural.

Utvecklingen av ProCera® Natural var inte bara ett stort steg för Procudan. Det är också en framgångshistoria för det europeiska innovationsprogrammet Eurostars

ProCera® Natural fick ekonomiskt stöd och en skjuts framåt genom att bli en del av Eurekas exklusiva Eurostars-program. Anledningen var att den europeiska organisationen bedömde att ett ostvax baserat på naturliga råvaror skulle vara en avgörande innovation och att det fanns en efterfrågan på marknaden efter ett naturligt ostvax. 

Idag, när ProCera® Natural har förverkligats och introducerats på marknaden, är det 100 % naturliga ostvaxet ett exempel på hur Eurostars-programmet gjorde rätt val och har uppfyllt sitt syfte att bidra till innovation i EU-länderna.

 

Ostvax som en case study

Eurostars har publicerat en artikel som berättar historien bakom ProCera® Natural. Artikeln följer utvecklingen från det att idén först uppstod till idag, när det naturliga ostvaxet väcker intresse från hela världen.

Artikelförfattaren har talat med VD Tommy H. Pedersen och produktchef Maja Duelund.

De berättar om vad som ledde fram till beslutet att utveckla en helt ny typ av ostvax, om de tekniska utmaningarna på vägen och om den spännande situation vi befinner oss i nu, när mejerier från hela världen kontaktar oss för att få veta mer om den nya unika produkten.

Liknande innehåll