Naturligt vax på Mejeribrugets Dag

Kundchef Bent Vogensen höll en presentation om ProCera® Natural vid mejeriindustrins årliga möte.

Onsdagen var en speciell dag för den danska mejeriindustrin.

Mer än 200 branschfolk samlades på MCH Messecenter Herning, Danmark för att delta i evenemanget Mejeribrugets Dag.

Dagen är ett årligt evenemang som arrangeras i samarbete mellan den danska mejeriföreningen och den danska mejeriteknologiföreningen. Visionen är att skapa en mötesplats för branschen där mejeriexpertis, nätverkande och kunskapsutbyte bidrar till en stark och konkurrenskraftig mejeriindustri.

 

Innovationer och goda relationer

Själva mejeriinnehållet spelade en viktig roll både i de informella samtalen mellan deltagarna och i det officiella programmet, där experter höll presentationer om nya innovationer och trender inom branschen.

En av dem var kundchef Bent Vogensen, kundechef på Procudan, som talade om företagets revolutionerande fossilfria ostvax ProCera® Natural.

Presentationen "Natural cheeses deserve natural wax" gav perspektiv på det nya 100 procent naturliga ostvaxet och det mottagande det har fått på världsmarknaden sedan lanseringen i höstas.

 

Expertis och starka rötter

Bent Vogensen fick under dagen sällskap av produktchefen för ProCera® ostvax Maja Duelund. De båda experterna fanns tillgängliga för att svara på frågor om både det naturliga och det traditionella ostvax vi tillverkar.

Procudan är också en av sponsorerna till Mejeribrugets Dag.

Som företag är vi en del av mejeriindustrin med många nära samarbeten och våra historiska rötter ligger i den mejerikooperativa rörelsen.

 

Liknande innehåll