Bearbetade grönsaker

Grönsaker med många möjligheter

Grönsaker tillför smak, konsistens, färg och en nyttig profil till en lång rad slutprodukter.

Procudan har ett stort urval av bearbetade grönsaker och i samarbete med livsmedelsproducenter hittar vi den bearbetning som fulländar slutprodukten.

Färgrikt tillskott

En saftig röd tomat, färsk grön spenat eller en spröd gul paprika. Grönsaker inbjuder till en färgrik upplevelse.

Grönsaker har många egenskaper, bland annat som dekoration, som tillför fantastiska färger till slutprodukten. Oavsett om det är tomatpuré som ger en färgrik bas eller torkad basilika som dekoration så bidrar grönsaker med en färgrik twist och en nyttig profil. 

Procudan har ett stort urval grönsaker som bearbetas så att de passar den specifika slutprodukten. Det gäller allt från grönsakssås till hackade, mosade eller puréade grönsaker. Vi är experter på grönsaker, deras egenskaper och deras bearbetningar. Vi står på livsmedelsproducenternas sida i jakten på den ingrediens som matchar slutprodukten bäst.

Billede Farverig tilføjelse

Välkända smaker i många versioner

En läcker tomatsalsa eller en morotsboll med spröd skorpa. Grönsaker ger en fräsch och läcker smak som är lätt att känna igen.

De flesta grönsaker har en karaktäristisk smak som är lätt att känna igen. Beroende på bearbetningen bevarar grönsaken i större eller mindre utsträckning sin smak när den tillsätts i slutprodukten. På det sättet kan man med bearbetade grönsaker och grönsakssåser tillföra en välkänd smak till slutprodukten.

Procudan ger råd om de olika bearbetningarna och hur man skapar den smak som ger slutprodukten det önskade resultatet. Samt hur de förpackas på bästa sätt.

Billede En grøn erstatning

En grön ersättning

Grönsaker kommer i många olika bearbetningar och med olika konsistens. Det gör dem till det självklara valet när det gäller att ersätta ingredienser för en slutprodukt med en grönare profil.

Vi har både ekologiska och konventionella grönsaker i precis den bearbetning som passar slutprodukten bäst. Vi är experter på dagens trender och erbjuder specialprodukter som passar aktuella tendenser.

Flytande njutning

En fruktig och söt smak, en bitter och skarp smak eller en kryddig och exotisk smak. Kanske inte smaknyanser man omedelbart kopplar ihop med grönsaker. Men med fina eller grövre grönsakssåser kan man skapa ett hav av olika smakvarianter som kan tillsättas slutprodukten. 

Procudan har olika grönsaker av olika ursprung som säkerställer att vi i samarbete med våra kunder kan sätta samman exakt den blandning som kompletterar slutprodukten bäst vad gäller smak, konsistens och utseende.

Låt oss hitta en lösning
tillsammans

Relevanta produkter