Sorbinsyra E 200
Förekommer naturligt i t.ex. jordgubbar, körsbär, rönnbär och tomater. Till industriellt bruk framställs sorbinsyra syntetiskt genom att koppla samman malonsyra och krotonaldehyd. Rening sker vid utkristallisering i vatten, i vilket den är svårlöslig.
Sorbinsyra är ett konserveringsmedel som hämmar utvecklingen av bakterier, jäst- och mögelsvampar i livsmedel.
Sorbinsyra är huvudsakligen fettlöslig och används vanligen inom bageri-, margarin-, mejeri- och slaktindustrin.
Vi står redo med hjälp och rådgivning
Har du frågor om produkten, eller är du nyfiken på om vi kan hjälpa dig vidare? Ring oss på telefonnumret nedan eller skicka ett e-postmeddelande till vår säljavdelning via formuläret nedan.
+46 771 508 000
Liknande produkter
Trygghet från början till slut
Vi strävar efter att ge dig som kund en god upplevelse från den första kontakten och till köpet av ingredienser. Våra ingredienser levereras alltid enligt en strukturerad process i åtta steg.
Inspiration till er vardag och utveckling
Vi delar löpande kunskap såsom trender, analyser och goda råd. Alltid med ambitionen att bidra med något som kan vara av intresse och värdefullt för dig.
Läs de tre senaste inläggen.
Samarbete med många olika branscher
I vart och ett av våra samarbeten strävar vi alltid efter att förstå utmaningarna och se möjligheterna utifrån kundens perspektiv. Vi vet att ingen kund är den andra lik.
Vi har kunder i många olika branscher, och de spänner från nystartade verksamheter till starka SMV-företag och internationella bolag med kontor på flera platser i Skandinavien.
Vi står redo med hjälp och rådgivning
Oavsett bransch kan vi ta hand om era behov och utveckla färdiga lösningar i ett tätt samarbete.
Ring till vår säljavdelning eller fyll i formuläret, så kontaktar vi dig.