Veteprotein
Är en komplex proteinstruktur som består av gliadin som ger glutenstrukturen töjbarhet, och glutenin, som ger glutenstrukturen elasticitet.
Vetegluten har ett aminosyreinnehåll, där i synnerhet innehållet av aminosyrorna glutamin, prolin, metionin och cystein är relativt högt.
Vetegluten är den viktigaste funktionella komponenten i framställning av bröd och har en vattenbindningsförmåga på ca två gånger sin egen vikt.
Kan levereras både som konventionell och ekologisk.

Vi står redo med hjälp och rådgivning
Har du frågor om produkten, eller är du nyfiken på om vi kan hjälpa dig vidare? Ring oss på telefonnumret nedan eller skicka ett e-postmeddelande till vår säljavdelning via formuläret nedan.
+46 771 508 000
Liknande produkter
.jpg&AlternativeImage=/Images/missing_image.jpg)
Från början till slut: Så köper ni protein
För att säkerställa att ni får rätt produkt följer vi en tydlig och strukturerad process. Vi ser till att alla viktiga detaljer är på plats redan från början.
Vi utgår från era behov och går igenom specifikationer steg för steg, bedömer eventuella prover och tar fram en offert för att säkerställa rätt leveransvillkor - allt för att hitta den optimala lösningen för er.
Vi står redo med hjälp och rådgivning
Ring till vår säljavdelning eller fyll i formuläret, så kontaktar vi dig.
