Värde i gemenskap och en viktig seger

Procudan har förlängt sitt samarbete med KIF Kolding. Det firades med en tillställning för medarbetarna och två säkra poäng.

Samarbetet mellan KIF Håndbold och Procudan har 15 år på nacken, och under årens lopp har det utvecklats till ett nära samarbete.

Samarbetet har nu förlängts, och dessutom uppgraderats för de kommande två säsongerna då vi även kommer att synas på spelarnas träningskläder. Vi fortsätter också som spelarpartner.

Oliver Norlyk är ”vår” spelare den här säsongen, och den talangfulla högerbacken har varit förbi och hälsat på hos oss på Bronzevej.

 

Samarbetet firades

Samarbetet firades den 9 november då Procudan var matchsponsor i bottenrysaren mot Lemvig-Thyborøn Håndbold, som då låg precis före KIF Kolding på nästsista plats i tabellen.

Det uppmärksammades med en tillställning för medarbetarna, där ett gäng entusiastiska procudaner hade på sig KIF Koldings nya röda träningströjor med vår företagslogga framtill.

Matchens betydelse skapade en uppsluppen stämning i hallen, och efter den förhållandevis säkra hemmasegern med 29–24 kände merparten av de hela 2 500 åskådarna både en lättnad och glädje.

Inte minst de kollegor som alltid håller på det lokala laget.

Liknande innehåll