Ta bort osäkerheten från produktionen

Procudan Blends ger er möjlighet att förenkla tillverkningsprocesser och minimera fel.

Ett stabilt produktionsflöde står högt upp på önskelistan hos många verksamheter.

Förhållanden som begränsad kapacitet och avsaknaden av erfarna medarbetare kan dock kasta grus i det annars så fina maskineriet och leda till produktionsfel och förseningar.

För att säkra er kapacitet och göra arbetet enklare för i synnerhet nya medarbetare kan ni med fördel outsourca några av era produktionsprocesser till en blandningsanläggning som Procudan Blends.

 

Exakt avvägt och vid rätt tidpunkt

Fördelen med Procudan Blends är att blandningsanläggningen kan väga upp, blanda och ompaketera ingredienser från flera olika typer av förpackningar och anpassa dem efter era behov.

Ni kan därefter få era blandningar levererade direkt till er produktion, när ni vill och i de mängder som ni behöver.

På så sätt får era medarbetare förpackningar i handen, som går lätt att lyfta och som dessutom vägts upp så att de är exakt anpassade efter era produktionslinjer och recept.

 

Ett totalpris

Procudan Blends tillhandahåller både blandningar, lösningar och ompaketering. Gemensamt för dem alla är att vi alltid beräknar ett totalpris. Det betyder att ni kan vara säkra på att kostnader som lagring, logistik eller transport har tagits med i beräkningen när vi ger en prisindikation för varje jobb.  

En blandning eller ompackning från Procudan Blends kan också kombineras med att vi tar hand om råvaruinköpen. Detta gäller både inköp av ingredienser och förpackning

Liknande innehåll