ProCera® WaxLab främjar produktutveckling

Med ProCera® WaxLab nytänker Procudan produktutveckling inom ostvax, och målet är att skapa en optimal och innovativ vaxning av ostar i samarbete med kunderna.

Utveckling med mindre kostnad

Ostvax skyddar osten under hantering och lagring. Den kontinuerliga utvecklingen av nya ostar och förbättringen av kända klassiker kräver också kontinuerlig anpassning och optimering av ostvaxet. Olika ProCera®-färger kan testas för att hitta den variant som bäst kompletterar ostens historia och märke och fångar konsumentens uppmärksamhet.

Med ProCera® WaxLab testas utvecklingen enkelt på mindre partier av ost som inte stör den befintliga produktionen. Ostavfallet under utvecklingsfasen reduceras och processen underlättas både för optimering och nyutveckling.

 

Säkerhet för val

Olika förhållanden är viktiga när du väljer ProCera® ostvaxvariant. Det kan till exempel. inkludera processutrustning, processhantering, den omgivande miljön inklusive temperatur och fuktighet och ostegenskaper. Beroende på kundens behov hjälper Procudan att välja rätt ostvax eller skapa en unik lösning.

Tests i ProCera® WaxLab säkerställer att ostvaxet fungerar som förväntat, skyddar osten ordentligt och passar in i ostens berättelse.

Liknande innehåll