Omöjlig att missa i 40 år

Det började lite av en slump 1984. Men sedan dess har relationen mellan Charlotte Marzec och hennes arbetsplats Procudan utvecklats.
Vissa människor är svåra att missa. Även om de inte är särskilt långa.
 
En sådan person är vår kollega Charlotte Marzec, som i tisdags firade 40-årsjubileum här på Procudan.

Det var lite av en slump att hon 1984 fick jobb på det som då hette De danske Mejeriers Fællesindkøb, som hade en avdelning nära hennes hem i Skanderborg.

Men sedan dess har Charlotte och Procudan utvecklats både var för sig och tillsammans i 40 år.

När Procudan slog ihop sina avdelningar i Kolding flyttade Charlotte med. Ett enkelt val, minns hon idag.

- Jag trivdes verkligen med arbetet, men det var också en möjlighet att prova något nytt. Och det var nästan som att komma till ett nytt, stort företag med många fler människor och en bra matsal, säger hon och ler.
 


De bästa anekdoterna

Under 40 år har Charlotte samlat på sig många minnen, och många minns henne för roliga situationer.

Vi blev påminda om flera av dem i tisdags när hon firades med stil i vår matsal.
Både ägaren och VD:n Tommy H. Pedersen och Supply Service Manager Lise Jepsen höll tal för Charlotte, där de drog fram några historier ur skattkistan.

Tommy berömde Charlotte för hennes stora drivkraft genom åren, där hon har bytt funktioner och arbetsuppgifter flera gånger.

I sitt tal till de församlade kollegorna betonade Charlotte själv glädjen i gemenskapen och hur hon fortfarande minns vad det betyder att arbeta med någon som är mycket äldre än hon själv.

Hon passade också på att påminna ungdomarna i Supply Service om att de inte är lika uppdaterade om dagens musik som hon är.

Charlotte är oftast med på noterna när samtalet kommer in på andra populärkulturella ämnen som TV-serier och ståuppkomik. Och enligt henne själv finns det en god anledning till det.

- Jag älskar allt som är festligt och får mig att skratta. Alla glada saker, förklarar hon.

Liknande innehåll