Nu på ICDE 2024

Procudan deltar för första gången i International Cheese and Dairy Expo 2024. Det naturliga ostvaxet ProCera® Natural och de andra ProCera®-varianterna kommer att presenteras och demonstreras av våra skickliga ostvaxexperter i monter 1031.

Den 27 juni 2024 kommer Procudan för första gången att delta i den prestigefyllda mässan International Cheese and Dairy Expo 2024 i Bingley Hall, England.  

Vi förbereder oss för närvarande för ICDE 2024 och vi kan knappt vänta på att få visa er våra ProCera ostvaxer och ProCera® Natural.  

 

Vi presenterar ProCera® Natural: Ett naturligt ostvax 

ProCera® Natural representerar en helt ny era för ostvaxer, eftersom ProCera® Natural är 100 procent naturligt och fossilfritt.  

Detta innovativa tillvägagångssätt säkerställer en naturlig och hållbar lösning, som utvecklats tillsammans med ledande mejerier i Skandinavien och med Teknologisk Institut som kunskapspartner.  

 

Sponsor i kategorin "Den bäst vaxade osten” 

Procudan har 30 års erfarenhet av ostvax och är också en stolt sponsor av kategorin "The Best Waxed Cheese" vid ICDE Awards. 

Möt vårt expertteam Account Manager Carsten L. Christensen och Marketing Director Martin Jakobsen, som ser fram emot att välkomna dig till monter 1031. Vi ser fram emot att presentera ProCera Natural och vårt övriga sortiment av ostvaxer, som ni hittar i monter 1031.  

Liknande innehåll