Det brummar med 40 000 nya kollegor

Hos Procudan har vi fått 40 000 nya kollegor, som har till uppgift, som har fått till uppgift att utveckla värden genom samarbete, gagna miljön och inte minst frukostbordet.

CEO och den administrativa direktören Tommy H. Pedersen och Quality Manager Lone Skov är de två frontfigurerna vad gäller skötseln och omsorgen om de 40.000 nya kollegorna samtidigt som de är kursdeltagare hos biodlarföreningen i Kolding.

Sedan den 16 mars 2022 har båda bientusiaster deltagit i den teoretiska undervisningen om bin och är nu ansvariga för det praktiska arbetet på bigården året ut.  

 

Fokus på hållbarhet och värdeutveckling i samarbete

Vi har fokus på hållbarhet och utöver att producera honung så är binas uppgift att sätta fokus på miljön och den biologiska mångfalden. Vår mission är att vi utvecklar värden med samarbete och detsamma gör bina.

Bina har kommit för förbli och vi är meant to be(e).

 

Honung skapar glädje på frukostbordet

Hos Procudan får vi frukost på fredagar och vi förväntar oss att vi kan använda honungen varje fredag morgon, som de 40 000 nya medarbetarna producerar åt oss. I framtiden är planen att honungen inte bara kommer att skapa glädje på brödet, utan att vi på sikt även kastar oss ut i att brygga mjöd.

Liknande innehåll