1901-2021: Vi fyller 120 år

Idag är det 120 år sedan Procudan grundades under namnet De Danske Mejeriers Fællesindkøb. Mycket har förändrats sedan 1901, och det har vi också gjort. Vår långa historia vittnar om en stor förmåga att utvecklas i takt med kundernas behov.

Formad av historien - fokuserad på framtiden

Vi är stolta över att vi under mer än hundra år som företag har lyckats att utveckla oss i takt med marknaden och kundernas behov. Vårt jubileum är ett tydligt bevis på att vi jobbar agilt och har förmågan att skapa långsiktigt värde för våra kunder och för vårt eget företag.

Vi har 120 års erfarenhet av att lyssna på kunder och förstå deras behov. Vi går långt för att hitta lösningar som inte bara uppfyller utan överträffar kundernas förväntningar och flyttar dem närmare deras strategiska mål.

Den stolta traditionen fortsätter våra passionerade medarbetare dagligen när de sätter sin djupgående professionalism på spel och sina kunders behov först.

Vår årsdag är därför inte en milstolpe för det förflutna utan en språngbräda för framtiden. Vi ser framåt- letar alltid efter nya möjligheter att sätta vår professionella nyfikenhet i spel och utveckla värde tillsammans med våra kunder.

Liknande innehåll