Health Care

Aktiva ämnen och hjälpämnen till Heath Care

Procudan erbjuder en lång rad aktiva ämnen, hjälpämnen och förpackningar till Health Care. Vi är experter på rätt ingredienssammansättning och i samarbete med våra kunder hittar vi rätt lösning både i ingredienser och förpackning.

Söker aktiva ämnen?

 

 

 

 

 

 

Utforska vårt utbud av hjälpämnen och förpackningar till
Pharma och Food Supplement

 

Läkemedel – med rätt verkan

Läkemedel är ämnat som behandling eller förebyggande av sjukdomar hos både människor och djur.

Läkemedel består av ett eller flera aktiva ämnen samt olika hjälpämnen. Olika hjälpämnen och sättet läkemedlet tas på påverkar medicinens effekt och varighet. Smakämnen och sötningsmedel är lämpliga för att maskera eventuella bismaker.

Aktiva ämnen lever upp till GMP-reglerna och tillsammans med Procudans GFSI-certifikat är vår målsättning högsta kvalitet.

Procudan ger råd om API:er och hjälpämnen i recept och rätt förpackning till både slutprodukter och halvfabrikat. 

Ett tillskott i kosten 

Syftet med kosttillskott är att förebygga och råda bot på bristtillstånd hos både människor och djur.

Kosttillskott kan innehålla vitaminer, mineraler eller andra ämnen som tillsammans eller var för sig påverkar kroppen. Det kan t.ex. vara stärkande av immunsystemet, minskad trötthet eller viktminskning.

Varje recept är unikt och sätts samman individuellt.

Barnmat för en hälsosam utveckling

Under barnets första år utvecklas kroppen mer än under någon annan tidpunkt i livet. Därför är rätt näringsinnehåll i spädbarnsmat och modersmjölksersättning av yttersta vikt för att skapa de perfekta förutsättningarna för en sund utveckling.

Procudan ger råd om sammansättning av ingredienser och rätt förpackning. Läs mer om Food Supplement här.

Procudans livsmedelsingredienser är på högsta nivå för livsmedelssäkerhet (GFSI).

Kosmetiska ingredienser till personlig vård

Kosmetiska produkter har många syften och finns i många olika varianter, från hygienprodukter som tvål, schampo, deodorant, tandkräm och hudvård till skönhetsprodukter som parfym och kosmetika.

Det finns både naturliga, milda produkter, som fokuserar på renhet, säkerhet, ekologi eller miljömärkning, medan andra produkter har en önskad verkan eller doft som krämer med föryngrande effekt och solfilter eller hårprodukter som ger ökad glans, mjukare eller starkare hår.

Procudan erbjuder olika kosmetiska ingredienser inom skönhet och vård. Däribland dofter och aromakemikalier, kylande ämnen, växtextrakt, emulgeringsmedel, kollagen och olika filter samt oljor som macadamia-, mandel- eller hampolja. Vi är experter på rätt sammansättning och i samarbete med våra kunder skapar vi unika slutprodukter.

 

Låt oss hitta en lösning
tillsammans

Relevanta produkter