Ny Health Care partner

På Procudan vet vi att nätverk utvecklar värde. Våra många års erfarenhet har givit oss en grundlig yrkesmässig kunskap om ingredienser till Health Care. Men vi vet inte allt. Därför har vi byggt upp ett omfattande nätverk av strategiska partnerskap och producenter, och senast har vi ingått partnerskap med CG Chemikalien.

Vi strävar efter att alltid vara våra kunders strategiska utvecklingspartner. Vi är ute efter att samspelet och samarbetet kommer båda parter till godo. Vi är noga med att vi tillsammans ska tänka lösningar hellre än produkter och värde hellre än pris. Vi vet att det är ur detta de bästa och mest värdefulla lösningarna kommer.

CG Chemikalien är specialister på Health Care

Som specialister på farmaceutiska och näringsmässiga ingredienser till Health Care bidrar CG Chemikalien med en bred produktportfölj till en värld av Health Care applikationer, samt grundlig marknadskunskap.

Tillsammans kan vi komma fram till både processlösningar och hjälpämnen i olika former av förpackningsformat. Det gäller lösningar till både kosttillskott, läkemedel, näring till barn och kosmetiska vårdprodukter.

Inled en dialog med oss om din ingredienssammansättning, så kommer vi tillsammans fram till den lösning som skapar mest värde.

Ring till vår specialist

– eller fyll i formulären så kontaktar vi dig

Liselotte Bartholin
Business Unit Manager, Health Care

Tel. +45 3164 1264

 

 

 

 

 

 

Godkännandet kan återkallas när som helst, antingen genom att klicka på avboka längst ner i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett e-postmeddelande till pro@procudan.com.

Dina uppgifter är i säkra händer. Läs mer om hur vi behandlar dina uppgifter i vår Sekretesspolicy.

Partnerskap med CG Chemikalien

CG Chemikalien är vår partner inom ingredienser till Health Care.