Uppnå den perfekta glassen

 

Välj rätt stabilisator

Glass ska vara behaglig, smaka gott och ha fyllighet. Smältegenskaperna måste matcha slutprodukten, oavsett om det är glass, gelato eller sorbet.

Det handlar alltid om ingredienserna som sätts ihop och både tillverkningsprocessen och den önskade slutprodukten måste beaktas.

Många stabilisatorer är lämpliga för glass. Valet av stabilisator handlar om förväntningar för både konsistens, smakintryck och smältegenskaper, men också särskilda överväganden för infrysning måste beaktas. Om flera olika stabilisatorer kombineras i en blandning kan flera egenskaper kombineras.

Valet av stabilisator eller stabilisatorblandning kan därför påverkas av flera faktorer, och kunskap om både framställning och slutprodukten är nödvändig. Vi är glada att gå i dialog med dig och dina kollegor för att hitta den perfekta lösningen.

 

 

Lyssna med på videon

I videon berättar vår kundchef Annika Norrby mer om stabilisatorer för glass och vad du behöver vara uppmärksam på. För glass är både standardiserade hydrokolloider och kundanpassade stabilisatorblandningar möjliga lösningar.

LBG Sicilia: En kompetent global partner

Förutom ett starkt produktsortiment bidrar vårt samarbete med LBG Sicilia med specialiserad professionell kunskap och marknadskunskap, som vi tillsammans använder för att utveckla den perfekta lösningen för din glass.

Ring vår specialist

- eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Annika Norrby
Kundchef Ingredienser

Tel. +46 702 666 550

 

 

 

 

Dina uppgifter är i säkra händer. Läs mer om hur vi behandlar dina uppgifter i vår Sekretesspolicy.

Godkännandet kan återkallas när som helst, antingen genom att klicka på avboka längst ner i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett e-postmeddelande till pro@procudan.com.

Partnerskap med LBG Sicilia

LBG Sicilia LBG Sicilia är en global leverantör av johannesbrödkärnmjöl och anpassade stabilisatorblandningar.