Allt inom livsmedelsproduktion och Health Care


 

Det förpliktigar när vi säger att vi är experter på ingredienser och förpackningar.

Men den förpliktelsen tar vi gärna på oss, för vi vill vara bäst på att sätta oss in i våra kunders verksamhet och stötta med rätt produkter varje gång.
 
Vår breda produktportfölj spänner över ingredienser, förpackningar, ProCera® ostvax, Procudan Blends och en handfull produkter inom icke-livsmedel.

Varje område har flera olika produktgrupper under sig.

Produktgrupperna väljer du i menyn, och du kan också filtrera produkterna efter bransch och tema. Därmed visas bara produkter som är relevanta för dig.

Vi anpassar produktportföljen löpande

Med en historia som sträcker sig mer än 120 år tillbaka i tiden har vi utvecklat en unik verksamhetsmodell som hanterar och optimerar våra kunders försörjningsflöde. Vi har hela tiden ett öga på utvecklingen och branschens skiftande trender, och vi anpassar produktportföljen efter utvecklingen hos våra kunder och marknaden.
 
I vart och ett av våra samarbeten strävar vi alltid efter att förstå utmaningarna och se möjligheterna utifrån kundens perspektiv. Ingen kund är den andra lik, och därför är också lösningarna olika. Vi är noga med att vi tillsammans ska tänka lösningar hellre än produkter och värde hellre än pris. 

Eftersom vi vet att det är ur detta de bästa och mest värdefulla lösningarna växer. När vi har hittat värdet kan samarbetet förankras i en Single Point Sourcing-lösning som samlar alla inköp på ett ställe. Det lättar trycket på ditt skrivbord och frigör resurser till bland annat innovation och produktutveckling.
 
Gå på upptäcktsfärd i vårt sortiment och läs mer om varje produkt genom att klicka på produkten.
 
Har du frågor, vill du ha rådgivning eller är du på jakt efter en specifik produkt eller en speciell variant, så tveka inte att kontakta oss.