ProCera® ostwax

Ostvax - eftersom ostens yttre också appellerar till kunderna

Vid köpet är ostens utseende och förpackning produktens starkaste kommunikationsmedium. Med ProCera® ostvax slås in osten så att nyfikenheten kring smaken väcks vid kyldisken. Med skandinavisk estetik stöder ProCera® ostvax smakupplevelsen och ostens varumärke, samt gör att produkten skiljer sig från mängden så att den fångar slutanvändarens uppmärksamhet.

Beroende på färg, form och utseende hjälper Procudan att välja rätt lösning. Ofta kräver unika ostar en unik lösning, och detta utvecklar vi tillsammans via vår ProCera® Special-lösning.

 

Ett naturligt, tillförlitligt skydd

Ostproduktion tar tid. Tillverkning, förädling och lagring är traditionella steg för att utveckla både smak och personlighet. ProCera® Cheese Wax är ett naturligt och tillförlitligt skydd för alla typer av hårda och halvhårda ostar både under förädling och lagring. Mognad i ProCera® ostvax skyddar och säkrar ytan från mögelbildning, så att ostens utveckling kan följas utan att oroa sig för förlust.

Beroende på variant är ProCera® ostvax perfekt som både tillfällig skyddande förpackning och som en viktig medspelare i ostens yttre varumärke mot slutkonsumenten.

 

 

 

 

Koll på hållbarhet och dehydrering

Ost är levande och utvecklar smak och utseende över tid. Traditionell fremstilling kräver upprepad tvätt, saltning eller bestrykning - beroende på ostens typ och egenskaper. Men processer kan förbättras. Och manuell hantering reduceras med hjälp av ProCera® ostvax.

Via en kontrollerad dehydrering hållas koll på hållbarheten, så att fokus kan vara på smakutvecklingen och efterföljande återförsäljning.

 

ProCera® Basic

  • Ett allround-ostvax, som kan användas på en mängd olika ostsorter
  • Ger skydd och bidrar till att förebygga mögelbildning

ProCera® Finish

  • Transparent coating till ostar som är täckta av aluminiumfolie eller på toppen av dina etiketter
  • Framhäver färger samt dekorationer och säkrar optimal marknadsföring

ProCera® Colour

  • Specialdesignat, färgat vax som ger starka marknadsföringsförmågor
  • Lätt skärbart, lämnar inga rivna kanter eller färgstrimmor

ProCera® Peel

  • Tvåkomponents-coating, lätt avtagbart
  • Starka marknadsföringsförmågor, och enkelt intag av osten för slutkonsumenten

ProCera® Special

  • Högkvalitativt, kundanpassat ostvax
  • Unik lösning till unika ostar

 

ProCera® WaxLab främjar produktutveckling

Med ProCera® WaxLab nytänkas produktutvecklingen inom ostvax. Målet är att skapa optimal och innovativ vaxning av ostar i samarbete med Procudans kunder.

 

Låt oss hitta en gemensam
lösning

Relevanta produkter