Produkter

Det rätta för era produkter

Det förpliktigar när vi säger att vi är experter på ingredienser och förpackningar. Men den förpliktelsen tar vi gärna på oss, för vi vill vara bäst på att sätta oss in i våra kunders verksamhet och stötta med rätt produkter varje gång.
 
Vår breda produktportfölj spänner över ingredienser, förpackningar, ProCera® ostvax, Procudan Blends och en handfull olika produkter. Varje område har flera olika produktgrupper under sig.

Produktgrupperna väljer du i menyn, och du kan också filtrera produkterna efter bransch och tema. Därmed visas bara produkter som är relevanta för dig.

Vi står redo med hjälp och rådgivning

Har du frågor om produkterna, eller är du nyfiken på om vi kan hjälpa dig vidare? Ring oss på telefonnumret nedan eller skicka ett e-postmeddelande till vår säljavdelning via formuläret nedan.

 

Jag vill gärna kontaktas via e-post

 +46 771 508 000

Vi anpassar produktportföljen löpande

Med en historia som sträcker sig mer än 120 år tillbaka i tiden har vi utvecklat en unik verksamhetsmodell som hanterar och optimerar våra kunders försörjningsflöde.

Vi har hela tiden ett öga på utvecklingen och branschens skiftande trender, och vi anpassar produktportföljen efter utvecklingen hos våra kunder och marknaden.

Gå på upptäcktsfärd i vårt sortiment och läs mer om varje produkt genom att klicka på produkten.

Vi står redo med hjälp och råd om produkter

Ring vår försäljningsavdelning eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

 

Martin Jakobsen

Försäljnings- och marknadsföringsdirektör

Tel. +45 3164 1273

Avsluta prenumerationen när som helst längst ner i e-postmeddelanden eller genom att skicka ett e-postmeddelande till pro@procudan.com