Optimera din glass

 

Välj rätt stabilisator

Glass ska vara trevlig, smaka gott och ha fyllighet. Konsistens, textur och det samlade smakintrycket måste matcha slutprodukten, oavsett om det är glass, gelato eller sorbet.

Utmaningar med konsistens handlar oftast om ingrediensernas sammansättning. Flera stabilisatorer är lämpliga för glass, och om olika stabilisatorer kombineras i en blandning kan flera egenskaper kombineras. Förändringar i tillverkningen kan också påverka konsistensen.

Valet av stabilisator eller stabiliseringsblandning påverkas därför av flera faktorer, och det är nödvändigt att känna till både tillverkningen och slutprodukten för att rikta till på rätt platser.

Vi är redo att hjälpa dig och dina kollegor med både optimering och anpassning. Det är möjligt att analysera din nuvarande lösning och hitta en motsvarande variant eller blandning.

 

 

Lyssna med på videon

I videon berättar vår kundchef Annika Norrby mer om stabilisatorer för glass och vad du behöver vara uppmärksam på. För glass är både standardiserade hydrokolloider och kundanpassade stabilisatorblandningar möjliga lösningar.

LBG Sicilia: En kompetent global partner

Förutom ett starkt produktsortiment bidrar vårt samarbete med LBG Sicilia med specialiserad professionell kunskap och marknadskunskap, som vi tillsammans använder för att utveckla den perfekta lösningen för din glass.

Ring vår specialist

- eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Annika Norrby
Kundchef Ingredienser

Tel. +46 702 666 550

 

 

 

 

Dina uppgifter är i säkra händer. Läs mer om hur vi behandlar dina uppgifter i vår Sekretesspolicy.

Godkännandet kan återkallas när som helst, antingen genom att klicka på avboka längst ner i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett e-postmeddelande till pro@procudan.com.

Partnerskap med LBG Sicilia

LBG Sicilia LBG Sicilia är en global leverantör av johannesbrödkärnmjöl och anpassade stabilisatorblandningar.