VIOGERM® – vetets gömda skatt
Vetegroddar är den mest värdefulla delen av vetekornet. Viogerm® vetegroddar stabiliseras genom en skonsam process som bevarar mängden protein, kostfiber, mineraler och vitaminer.
Skrivet
den 25.02.2016
På ett naturligt sätt kan Viogerm® vetegroddar förbättra livsmedelsprodukter och vetegroddar har många användningsmöjligheter inom livsmedelsindustrin. Kakor, bröd, choklad, glass, snacks – allt kan berikas med Viogerm®.
Viogerm® fungerar även som ett effektivt substitut till hasselnötter, eftersom slutproduktens smak och konsistens förblir den samma.
Sortimentet täcker olika granulater, som kan tillföra variation och smak till dina produkter:
- VIOGERM® vetegroddar (mjöl, pulver, korn, chips, flingor)
- VIOGERM® chips (runda, ovala, crispiny, flingor, stjärnor, hjärtan, ringar, ägg, cornetti, long bread och multi)
- VIOGERM® vetegroddsolja
För detaljerad information om användning av VIOGERM® vetegroddar, kontakta din kundchef på Procudan.