Trivseln i högsätet

Det är nu avgjort att de två bästa bordsfotbollsspelarna finns på vårt lager, eftersom de två lagermedarbetarna, Martin Dan Larsen och Mirsad Duric mötte varandra i en dramatisk final. Skrivet den 23.03.2022
Skrivet den 23.03.2022
Trivseln i högsätet

Med tutor, ballonger och entusiastiska kollegor som åskådare och efter långa, intensiva och svettdrivande spelminuter avgjordes kampen.

Första set vanns av förhandsfavoriten Mirsad, som under hela turneringen hade briljerat med tekniskt snille, olika trick och en svepande handled. I andra set följdes de två finalisterna åt, men Martin satte in en slutspurt och vann andra set på ett imponerande vis.

Martins höga nivå fortsatte in i tredje set och efter en elegant, välspelad och fantastisk final kunde han lyfta guldtrofén kalla sig Procudans bordsfotbollsmästare för år 2022.

Bordsfotboll för glädjens skull

Bordsfotbollsturneringen är en av flera stora och små initiativ hos Procudan för att främja den dagliga trivseln. Turneringen gav som väntat en gemensam avdelningsövergripande samlingspunkt, som ökar motivationen och arbetsglädjen för alla.

Hela 18 medarbetare deltog i bordsfotbollsturneringen under årets första månader. Procudans personalförening FILUR och de flesta av kollegorna backade röststarkt upp fredagens semifinaler och finaler.

Hos oss hänger trivsel och passion tätt ihop, även när vi spelar bordsfotboll.