Vi stöder handboll

Vårt mångåriga samarbete med handbollsklubben KIF Kolding i Danmark fortsätter för den kommande säsongen 2021/22. Samtidigt expanderar vi bl.a. med en spelarsponsring av norska playmaker Thomas Boilesen, och vi går in i klubbens aktiva samarbete med näringslivet - nätverket KIF Business & Sport.
Skrivet den 04.08.2021
Vi stöder handboll

Utökat samarbete

Procudan har i över ett decennium stött Koldings handbollsklubb KIF Kolding. För säsongen 2021/22 har vi valt att utöka samarbetet med klubben på flera parametrar.

"KIF -handbollen är en av Koldings fyrar, och det ska vi vara stolta över. Det finns några supertalangfulla människor som är knutna till klubben både på och utanför planen, så jag tror verkligen på "Framtida KIF". Vi har därför valt att förlänga vårt mångåriga samarbete med klubben för den kommande säsongen ”.

- Tommy H. Pedersen, ägare och direktör, Procudan

En aktiv del av lokalsamhället

På Procudan tror vi att värde utvecklas gemensamt. KIF Kolding arbetar aktivt med samma tillvägagångssätt både på och utanför planen. Som en del av våra CSR -insatser stöder vi föreningar som gynnar det lokala livet och stöder ett aktivt fritidsliv.