Ny mammaledighetsvikarie inom kvalitet

Kvalitetskoordinatorn Signe Bergenholtz Engelbrecht, är mammaledig och därför hälsar vi Signes mammaledighetsvikarie Malene Troiner Ladegaard välkommen. Hon anställdes från den 1 april 2022 och ingår idag i kvalitetsteamet. Malene har en Professions Bachelor från yrkesakademin i livsmedelsteknologi och -applikation i ryggen.
Skrivet den 14.06.2022
 Ny mammaledighetsvikarie inom kvalitet

Glädjen med fördjupning

Malene kommer att besvara och hantera kundförfrågningar, ta ut prover för analyser och på det hela taget både vara tillgänglig på lagret och produktionen vad gäller livsmedelssäkerhet och -kvalitet. Därutöver kommer hon att medverka till att sprida förståelsen av CO2-beräkningar.

Malene ser fram emot att fördjupa sig i, finna lösningar till och framför allt förklaringar till avvikelser.

”Jag ser fram emot möjligheten att fördjupa mig. Till det hör att man utifrån de analyser och prover som tas i samband med produktionen får möjlighet att hitta en förklaring vid avvikelser.”

Malene Troiner Ladegaard, Quality Coordinator

Från praktik och Bachelor-projekt till mammaledighetsvikariat

Procudans verksamhet är ingen okänd terräng, eftersom Malene tidigare har varit praktikant och skrivit sitt Bachelor-projekt i samarbete med oss.

Det är långt ifrån något nytt att praktikanter får jobb hos oss. Det är helt enkelt ett av de CST-initiativ, som Procudan lever efter i vardagen.