InnovateFood 2019

Den 15 november 2019 hålls tävlingen InnovateFood 2019 i samarbete med Köpenhamns Universitet och Danish Food Cluster. Matinnovation är fokus för de studerandes arbete och Procudan deltar som business case.
Skrivet den 30.10.2019
InnovateFood 2019

Värde utvecklas gemensamt

Studerande, ämnesexperter och aktuella uppdrag från näringslivet utgör ramen för InnovateFood 2019. Tävlingen ger de utvalda studenterna möjligheter att testa teori i praktiken, medan teorin, sparring och dialog utmanar Procudans arbete med livsmedelsutveckling och trender.

Temat för 2019 är: Taste of Food Innovation.

Procudan samarbetar kontinuerligt med studerande och utbildningsinstitutioner och vi ser fram emot att få ta del av de nya idéer tävlingen presenterar. Läs mer om hur vårt sociala engagemang i vår policy för socialt ansvar eller Corporate Social Responsibility (CSR).

Læs mere på Danish Food Cluster.