Få ut mer av proteinbaren!
Under de senaste åren har användandet av ärtprotein i snackbarer vuxit explosivt. Det senaste skottet på stammen är Pisane®B9, som är särskilt lämpligt i barer med högt proteininnehåll.
Skrivet
den 16.03.2016

Fördelarna med Pisane®B9 är:
- mindre vatten upptas under tillagning av recepten jämfört med för andra proteinkällor
- det är möjligt att använda en hög dos utan att det känns på smaken eller märks på texturen
- denna proteinkälla kan stå ensam eller blandas med andra
- Pisane®B9 blandas enkelt med andra torra ingredienser
- mjölkprotein kan i vissa recept helt eller delvis ersättas
- texturen förblir mjuk under längre tid
Behöver du någon att prata receptutveckling- eller optimering med? Vi kan hjälpa dig i processen. Ring på telefonnummer 7550 8000 eller kontakta oss via e-post pro@procudan.com. Du kan också läsa mer om ärtprotein här.
Obs! Procudan kan också stå för förpackningen av din proteinbar – se förpackningar.