Allt till livsmedelsproduktion 

Vi är experter på ingredienser och förpackningar till livsmedel, och vi tror på att värde utvecklas gemensamt!

Urvalet av kundanpassade lösningar är omfattande och ger våra kunder enkel tillgång till globala inköp. Målet är reellt upplevt värde. Vi delar med oss av kunskap och kompetens i vårt arbete att optimera befintliga livsmedel och utveckla nya.

Individuella lösningar för logistik och lagerkapacitet säkerställer exakta leveranser, och unika blandningar ökar våra kunders kapacitet och flexibilitet i livsmedelsproduktionen. 

Trygghet med högsta livsmedelssäkerhet (GFSI) 

Livsmedelssäkerhet på GFSI-nivå är en garanti för att produkter från Procudan uppfyller samtliga regler och krav på livsmedelssäkerhet.

Logga in på Mitt Procudan för att få överblick online.

Block bottom papperspåsar

Block bottom-påsar kallas också ”SOS-påsar” eller påse med fyrkantsbotten.

Block bottom-påsen är flatbottnade, fyrkantiga papperspåsar med en mängd möjligheter. Påsens lättviktsdesign säkerställer att påsen ser bra ut, både stående och liggande, och det finns gott om plats till tryck, ett eventuellt ”fönster” för att se in till innehållet och/eller bärhandtag i toppen.

Block bottom-påsar ger optimalt skydd, och lagren sätts alltid samman med innehållet i åtanke. Exempelvis kan påsen förses med ett fettavvisande plastfolielager som hejdar olja och fettfläckar, eller en design som möjliggör uppvärmning i mikrovågsugn. Block bottom-påsar kan även tillverkas uteslutande i miljövänligt papper.

Påsen fylls enkelt i automatiserade packningsmaskiner, men kan också fyllas manuellt.

Mått och papperstjocklek anpassas efter behov. 

Klicka här för att se dokument

Specifikationer

Certifikat

Övrigt

Relaterade produkter