Fyllningar

Fyllningar fångar konsumenten

Ny smak eller textur. Fyllningar banar vägen för nya möjligheter och koncept. Konsumenterna behöver innovation och slutprodukter utvecklas lätt genom att införliva välkända lösningar. Vid behov utvecklar vi gemensamt fyllningen som fångar konsumenten.

Inuti njutning

Både frukt, sirap, marsipan och karamell är idealiska som underlag för läckra, välsmakande fyllningar. Tillsammans eller separat. Skäm bort konsumenterna med söta, intressanta fyllningar fyllda med god smak.

Procudan är experter på fyllning och vi rekommenderar våra kunder hur man enkelt kan skapa nya smaker och varianter som konsumenterna efterfrågar.

Utvändig smaksupplevelse

Det måste vara lätt - och smaka gott. Dippning kommer i många former och är både välsmakande tillbehör och unika smaker för kött och fisk. Savory fyllningar som är färdiga att använda i konsumentvänlig förpackning gör skillnaden och är en unik möjlighet att sticka ut.

Procudan är experter på fyllningar som fångar konsumenten och ger en extraordinär smakupplevelse.

Hoppa över ett steg eller två

Fyllningar är lätta att arbeta med och färdiga att använda. Komplicerade och tidskrävande arbetsflöden kan minskas med rätt, stabil fyllning anpassad till processer och recept. Bakstabil, pumpstabil eller frysbar? Hög prestanda eller låg sockerhalt? Oavsett krav hittar vi gemensamt fyllningen som utvecklar värde och faller i konsumentens smak.

Tänk också fyllningar med bearbetade grönsaker, nötter eller torkad frukt in i slutprodukten och konsumenternas upplevelse. Ändra också förpackningen och hur slutprodukten verkar för konsumenten.

 

Låt oss hitta en lösning
tillsammans

Relevanta produkter